• Rohit Raj Hasija
    Έχουμε πάρει τα ηλιακά πλαίσια από Junhui στην Κίνα, και ο τρόπος υποχρέωσης να λύσει το πρόβλημα με τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες της ομάδας Junhui είναι πραγματικά αξιόλογος.
  • Muhammad Atif
    Εκτιμώ πραγματικά τον τρόπο που άνθρωποι παρέχετε υψηλό - ποιοτικά ηλιακά πλαίσια μια καλή τιμή. Καλή υπηρεσία στον πελάτη. Και πολύ γρήγορα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : John
Τηλεφωνικό νούμερο : +86512-65986920
WhatsApp : +8618015515329

Επιτροπή ηλιακών κυττάρων συνδετήρων PV για τον ηλιακό θερμοσίφωνα 125*125mm πιάτων

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Yingli/Jinko
Πιστοποίηση ISO9001/CE
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματεύσιμος
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες Στο καλά προστατευμένο χαρτοκιβώτιο ή το ξύλινο κιβώτιο με τις παλέτες. 26pcs ανά παλέτα, 380pcs γε
Χρόνος παράδοσης Σταλμένος σε 7 ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής Δυτική、 ένωση T/T、 L/C
Δυνατότητα προσφοράς 5000000 Watt/Watt το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα Επιτροπή ηλιακών κυττάρων Προσαρμοσμένη υπηρεσία Ναι
Χρώμα Μπλε/ο Μαύρος Εφαρμογή Ηλιακός θερμοσίφωνας
Συνδετήρας Συνδετήρας PV Τύπος Ηλιακά πλαίσια
Υψηλό φως

Εσωτερικά ηλιακά πλαίσια

,

επιτροπές ηλιακής ενέργειας

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Επιτροπή ηλιακών κυττάρων συνδετήρων PV για τον ηλιακό θερμοσίφωνα 125*125mm πιάτων

 

Εφαρμογή επιτροπής ηλιακών κυττάρων

 

Α. πιάτο κάλυψης ενθυλάκωσης για τα ηλιακά κύτταρα

Β. ηλιακός θερμοσίφωνας πιάτων

Γ. οικοδόμηση της εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης (τοίχοι χωρισμάτων, παράθυρα και πόρτες, τοίχοι κουρτινών)

Δ. προθήκη.

Ε. up-market κατασκευαστικό πρόγραμμα δενδροκηποκομίας με την ελαφριά στέγη θερμοκηπίων.

Φ. επίπλωση γραφείων τοπ-τελών, προϊόντα κρυστάλλου, υγειονομικά εμπορεύματα

Γ. αρίστης ποιότητας τέχνες και τέχνες γυαλιού.

 

Τύπος κυττάρων

125*125mm

Αριθμός κυττάρων

72 (12*6)

Βάρος

15.5kg

Διάσταση

1580*808*45mm

Ανώτατο φορτίο

5400 PASCAL

Κιβώτιο συνδέσεων

Εκτιμημένο IP67 MC4

Συνδετήρας

Συμβατό PV

Τύπος καλωδίων

Καλώδιο


Οφέλη επιτροπής ηλιακών κυττάρων


25-έτος εξουσιοδότηση στην παραγωγή δύναμης
10 έτη εξουσιοδότησης στα υλικά και την ασφάλεια ευθύνης προϊόντων εργασίας
Τοπική τεχνική υποστήριξη
Τοπική αποθήκευση
υπηρεσία 48 ώρα-απάντησης
Ενισχυμένο σχέδιο για την εύκολη εγκατάσταση και τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία
Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για τη τεχνική υποστήριξη. Οι παράμετροι είναι για την αναφορά μόνο, και υπόκεινται στην αλλαγή χωρίς προειδοποίηση ή την υποχρέωση
Περίοδος εξουσιοδότησης για την ακριβώς-ΗΛΙΑΚΗ ενότητα
1. Η περίοδος εξουσιοδότησης για τις υλικές ατέλειες και την εργασία είναι 10 έτη από την ημερομηνία της αγοράς. 2. Η περίοδος εξουσιοδότησης όσον αφορά την παραγωγή δύναμης συνεχίζεται για συνολικά 25 έτη από την ημερομηνία της αγοράς, τα πρώτα 10 έτη εκτιμημένη στη 90% παραγωγή δύναμης στο STC και την ισορροπία 25 ετών εκτιμημένη στη 80% παραγωγή δύναμης στο STC. 3. Αυτή η εξουσιοδότηση είναι μεταβιβάσιμη όταν η ενότητα παραμένει εγκατεστημένη στην αρχική θέση κατά την διάρκεια της εγγραφής εξουσιοδότησης ενότητας.

Συσκευασία & ναυτιλία

Η λύση συσκευασίας ενότητας PV ακριβώς-SOALR αντιπροσωπεύει: εύκολη διαχείριση διοικητικών μεριμνών, με το γραμμωτό κώδικα ενότητας που παρέχεται στο χαρτοκιβώτιο και που τοποθετείται σε στρώματα επίσης στην κορυφή κάθε ενότητας. Αυτό βοηθά να προσδιορίσει τις ενότητες χωρίς άνοιγμα του χαρτοκιβωτίου. Ακριβώς-SOALR όχι μόνο ενότητες κατηγορίας από την παραγωγή δύναμης αλλά και από το ρεύμα, το οποίο επιτρέπει τη μειωμένη επιτόπια ταξινόμηση για τον εφαρμοστή και για να βελτιστοποιήσει γρήγορα τις σειρές σειράς για την καλύτερη αποδοτικότητα συστημάτων. Η ασφάλεια στη μεταφορά και το χειρισμό βεβαιώνεται από τους ενισχυμένους δευτερεύοντες φραγμούς, τις γωνίες και τη βάση χαρτοκιβωτίων, ενώ κάθε ενότητα προστατεύεται από ένα φορμαρισμένο ABS συσσωρεύοντας τη μονάδα. Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον έμπορο ή ακριβώς-SOALR σας άμεσα για περισσότερες πληροφορίες.
Ακριβώς-SOALR η τεχνική υποστήριξη, ακριβώς-SOALR που η τεχνική ομάδα είναι δεσμευμένη να σας παρέχει ανατροφοδοτεί μέσα σε 48 ώρες.

Όροι πληρωμής


T/T, Western Union, L/C είναι οι μέθοδοι πληρωμής που δεχόμαστε αυτή τη στιγμή.

FAQ


Είναι η ηλιακή ενέργεια δύσκολο να χρησιμοποιηθεί;
Αν και η παραγωγή των ηλιακών πλαισίων ενσωματώνει μια διαδικασία παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, είναι πραγματικά πολύ εύχρηστη ένα φωτοβολταϊκό σύστημα. Τα ηλιακά πλαίσια δεν έχουν κανένα κινούμενο μέρος που φθείρει, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ή σε σχέση με με άλλες πηγές ενέργειας, και είναι σιωπηλοί, αξιόπιστοι και μακράς διαρκείας.

Τι μπορείτε να τροφοδοτήσετε με Photovoltaics;
Ένα κατάλληλα σχεδιασμένο φωτοβολταϊκό σύστημα μπορεί να παρέχει την ηλεκτρική ενέργεια για πολλές εφαρμογές, από το μικρό μακρινό φωτισμό χρειάζεται στα μεγαβάτ της δύναμης για τις μεγάλες εταιρείες κοινής ωφέλειας. Ένα πλεονέκτημα της φωτοβολταϊκής δύναμης είναι ότι μπορεί να κάνει τίποτα μια παραδοσιακή γεννήτρια δύναμης μπορεί να κάνει, μόνο χωρίς την κατανάλωση των ρύπανση-προκαλώντας καυσίμων, ή απαίτηση των θορυβωδών μηχανών.

Τι είναι ένα σύστημα PV;
Ένα σύστημα PV αποτελείται από όλους τον εξοπλισμό και τα υλικά που απαιτούνται για να παραγάγουν τη ηλιακή ενέργεια, συμπεριλαμβανομένων των ηλιακών πλαισίων (συχνά αποκαλούμενων ενότητες), μια δομή υποστήριξης, την καλωδίωση, έναν αναστροφέα, έναν μετρητή και άλλο εξοπλισμό όπως απαιτείται από μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Το ακριβώς-ΗΛΙΑΚΟ σύστημα PV για τα εμπορικά κτήρια, και ET το ηλιακό σύστημα για τις οικιακές χρήσεις είναι παραδείγματα των πλήρων συστημάτων PV.

Τι είναι μια ηλιακή ενότητα;
Οι ηλιακές ενότητες είναι σειρές ηλιακών κυττάρων, συνδεμένος με καλώδιο μαζί και εσωκλειόμενος τα προστατεύστε από το περιβάλλον. Αναφέρονται συχνά ως στις ανεξάρτητες μονάδες γυαλιού στα ηλιακά πλαίσια επίσης.

Πώς τα ηλιακά κύτταρα εργάζονται;
Τα ηλιακά κύτταρα είναι στερεάς κατάστασης συσκευές στις οποίες τα φωτόνια (ή πακέτα του φωτός) συγκρούονται με τα άτομα. Αυτή η διαδικασία μετασχηματίζει την κατάληξη στα ηλεκτρόνια. Αυτά τα ηλεκτρόνια ρέουν στα καλώδια που συνδέονται με το κύτταρο, παρέχοντας κατά συνέπεια το ηλεκτρικό ρεύμα στις συσκευές, τα συστήματα φωτισμού ή άλλα ηλεκτρικά φορτία και όλη η δύναμη προέρχεται άμεσα από τον ήλιο.

Τι είναι φωτοβολταϊκή δύναμη;
Η φωτοβολταϊκή δύναμη του (PV) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη διαδικασία το φως του ήλιου στην ηλεκτρική ενέργεια με τα ηλιακά κύτταρα. Αυτά τα κύτταρα κατασκευάζονται ειδικά από τα υλικά ημιαγωγών, και αντιμετωπίζονται για να παραγάγουν μια ροή της ηλεκτρικής ενέργειας όταν λάμπει το φως του ήλιου σε τα.

 

Επιτροπή ηλιακών κυττάρων συνδετήρων PV για τον ηλιακό θερμοσίφωνα 125*125mm πιάτων 0

Επιτροπή ηλιακών κυττάρων συνδετήρων PV για τον ηλιακό θερμοσίφωνα 125*125mm πιάτων 1