• Rohit Raj Hasija
    Έχουμε πάρει τα ηλιακά πλαίσια από Junhui στην Κίνα, και ο τρόπος υποχρέωσης να λύσει το πρόβλημα με τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες της ομάδας Junhui είναι πραγματικά αξιόλογος.
  • Muhammad Atif
    Εκτιμώ πραγματικά τον τρόπο που άνθρωποι παρέχετε υψηλό - ποιοτικά ηλιακά πλαίσια μια καλή τιμή. Καλή υπηρεσία στον πελάτη. Και πολύ γρήγορα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : John
Τηλεφωνικό νούμερο : +86512-65986920
WhatsApp : +8618015515329

Ενέργεια - Monocrystalline ηλιακό πλαίσιο 285 αποταμίευσης cOem δύναμης WP αποδεκτός

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Yingli/Jinko
Πιστοποίηση ISO9001/CE
Ποσότητα παραγγελίας min 50 Τεμάχια
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες Στο καλά προστατευμένο χαρτοκιβώτιο ή το ξύλινο κιβώτιο με τις παλέτες. 26pcs ανά παλέτα, 380pcs γε
Χρόνος παράδοσης Σταλμένος σε 7 ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής Δυτική、 ένωση T/T、 L/C
Δυνατότητα προσφοράς 5000000 Watt/Watt το μήνα
Λεπτομέρειες
Υλικό monocrystalline πυρίτιο μέγεθος 1960*992*50mm
Ανώτατη δύναμη 285Wp Μπροστινή κάλυψη υψηλή μετάδοση 3.2mm
Εφαρμογή Ελαφριά βιομηχανία COem Αποδεκτός
Χρώμα Λευκό, μαύρο Εξουσιοδότηση 25 έτη
Υψηλό φως

ηλιακά πλαίσια ήλιων

,

Επιτροπές ηλιακής ενέργειας

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Μονο ηλιακά κύτταρα χρήσεων 100w συστημάτων ηλιακής ενέργειας ηλιακού πλαισίου υψηλής αποδοτικότητας Monocrystalline, ηλιακά πλαίσια
 
 

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Πρότυπο

Fsp-100M

Δύναμη το (Pm) Ratin

100W

Κύτταρα

Τετράγωνο Monosilicon 156x52 mm2

Αριθμός κυττάρων

36 (4x9) σειρά που συνδέεται

Μέγεθος

660 (L) x530 (W) x50 (Χ) χιλ.

Βάρος

8.8Kgs

Χαρακτηριστική εφαρμογή

12V συνεχές ρεύμα

Μέγιστη τάση

1000V συνεχές ρεύμα

Λειτουργούσα θερμοκρασία

45°C

Διάμετρος @ 80Km/h χαλαζιού

Μέχρι 25 χιλ.

Συνεχής πίεση αέρα

Μέχρι 24 m/s

Αποδοτικότητα του κυττάρου

≥17.80%

Ανοχή

±3%

Εκτιμημένο ρεύμα (Im)

5.58A

Εκτιμημένη τάση (VM)

18V

Ρεύμα βραχυκυκλώματος (Isc)

5.80A

Τάση ανοικτών κυκλωμάτων (Ποε)

22.5V

 
Κυριώτερα σημεία προϊόντων:
Τα ηλιακά πλαίσια είναι κατάλληλα για τις εφαρμογές πλέγμα-δεσμών ή από-πλέγματος
Σημαντική ηλεκτρική απόδοση υπό τους υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλούς όρους irrandiance
Ικανός το χαλάζι 1 ίντσας διαμέτρων που ταξιδεύει στην τελική ταχύτητα
Η επιτροπή φθάνει έτοιμος για τη σύνδεση με ένα πρόσθετο ζευγάρι των συνδετήρων MC4 για το καλώδιο επέκτασης
6 δίοδοι στο κιβώτιο συνδέσεων Ζωηρόχρωμος ασημένιος, μαύρος, σκοτεινός καφετής πλαισίων…
Ενέργεια - Monocrystalline ηλιακό πλαίσιο 285 αποταμίευσης cOem δύναμης WP αποδεκτός 0Ενέργεια - Monocrystalline ηλιακό πλαίσιο 285 αποταμίευσης cOem δύναμης WP αποδεκτός 1
Υπάρχουν πολυάριθμοι παράγοντες που πρέπει πρώτα να εξετάσετε προτού να επιλέξετε να αγοράσετε τα ηλιακά πλαίσια και μερικοί από αυτούς τους παράγοντες παρατίθενται κατωτέρω:
1, αρχικά εσείς πρέπει πάντα να ερευνήσει εάν η επιθυμητή θέση σας για την εγκατάσταση των ηλιακών πλαισίων έχει ή όχι τα επαρκή επίπεδα ηλιοφάνειας για να καταστήσει την επένδυσή σας σημαντική.
2, εσείς πρέπει να αποφασίσουν σχετικά με έναν λογικό προϋπολογισμό για το πρόγραμμά σας προτού να αγοράσετε τα ηλιακά πλαίσια σας.
3, καθορίζουν ποια ικανότητα της ηλεκτρικής ενέργειας απαιτείτε και εάν ο επιλεγμένος προϋπολογισμός σας μπορεί να προσαρμόσει αυτό.
4, cWho θα εγκαταστήσουν τα ηλιακά πλαίσια που αγοράζετε; Απαιτείτε τις πρόσθετες υπηρεσίες ενός ηλεκτρολόγου ή ενός εφαρμοστή ηλιακής ενέργειας;
5, πού τα ηλιακά πλαίσια που αγοράζετε καθορίζεστε στο σπίτι σας; Είναι το σπίτι σας σε θέση ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας;
Ενέργεια - Monocrystalline ηλιακό πλαίσιο 285 αποταμίευσης cOem δύναμης WP αποδεκτός 2

 
FAQ
 
Είναι η ηλιακή ενέργεια δύσκολο να χρησιμοποιηθεί;
Αν και η παραγωγή των ηλιακών πλαισίων ενσωματώνει μια διαδικασία παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, είναι πραγματικά πολύ εύχρηστη ένα φωτοβολταϊκό σύστημα. Τα ηλιακά πλαίσια δεν έχουν κανένα κινούμενο μέρος που φθείρει, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ή σε σχέση με με άλλες πηγές ενέργειας, και είναι σιωπηλοί, αξιόπιστοι και μακράς διαρκείας.
 
Τι μπορείτε να τροφοδοτήσετε με Photovoltaics;
Ένα κατάλληλα σχεδιασμένο φωτοβολταϊκό σύστημα μπορεί να παρέχει την ηλεκτρική ενέργεια για πολλές εφαρμογές, από το μικρό μακρινό φωτισμό χρειάζεται στα μεγαβάτ της δύναμης για τις μεγάλες εταιρείες κοινής ωφέλειας. Ένα πλεονέκτημα της φωτοβολταϊκής δύναμης είναι ότι μπορεί να κάνει τίποτα μια παραδοσιακή γεννήτρια δύναμης μπορεί να κάνει, μόνο χωρίς την κατανάλωση των ρύπανση-προκαλώντας καυσίμων, ή απαίτηση των θορυβωδών μηχανών.
 
Τι είναι ένα σύστημα PV;
Ένα σύστημα PV αποτελείται από όλους τον εξοπλισμό και τα υλικά που απαιτούνται για να παραγάγουν τη ηλιακή ενέργεια, συμπεριλαμβανομένων των ηλιακών πλαισίων (συχνά αποκαλούμενων ενότητες), μια δομή υποστήριξης, την καλωδίωση, έναν αναστροφέα, έναν μετρητή και άλλο εξοπλισμό όπως απαιτείται από μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Το ακριβώς-ΗΛΙΑΚΟ σύστημα PV για τα εμπορικά κτήρια, και ET το ηλιακό σύστημα για τις οικιακές χρήσεις είναι παραδείγματα των πλήρων συστημάτων PV.
 
Τι είναι μια ηλιακή ενότητα;
Οι ηλιακές ενότητες είναι σειρές ηλιακών κυττάρων, συνδεμένος με καλώδιο μαζί και εσωκλειόμενος τα προστατεύστε από το περιβάλλον. Αναφέρονται συχνά ως στις ανεξάρτητες μονάδες γυαλιού στα ηλιακά πλαίσια επίσης.
 
Πώς τα ηλιακά κύτταρα εργάζονται;
Τα ηλιακά κύτταρα είναι στερεάς κατάστασης συσκευές στις οποίες τα φωτόνια (ή πακέτα του φωτός) συγκρούονται με τα άτομα. Αυτή η διαδικασία μετασχηματίζει την κατάληξη στα ηλεκτρόνια. Αυτά τα ηλεκτρόνια ρέουν στα καλώδια που συνδέονται με το κύτταρο, παρέχοντας κατά συνέπεια το ηλεκτρικό ρεύμα στις συσκευές, τα συστήματα φωτισμού ή άλλα ηλεκτρικά φορτία και όλη η δύναμη προέρχεται άμεσα από τον ήλιο.
 
Τι είναι φωτοβολταϊκή δύναμη;
Η φωτοβολταϊκή δύναμη του (PV) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη διαδικασία το φως του ήλιου στην ηλεκτρική ενέργεια με τα ηλιακά κύτταρα. Αυτά τα κύτταρα κατασκευάζονται ειδικά από τα υλικά ημιαγωγών, και αντιμετωπίζονται για να παραγάγουν μια ροή της ηλεκτρικής ενέργειας όταν λάμπει το φως του ήλιου σε τα.